Sikker overlevelse og patenterede beskyttelsesteknologier

Mælkesyrebakteriers egenskaber og aktivitet afhænger af deres levedygtighed i værtens mave-tarmkanal, hvor de primært virker.

Vejen fra fremstilling til tarm er udfordrende, og her skal bakteriestammerne overleve mange belastninger. Deres modstandskraft er forbundet med en række forskellige faktorer. For at sikre optimal overlevelse af mælkesyrebakterierne, både for individuelle stammer og for forskellige sammensætninger, har Lallemand Health Solutions gennem årene udviklet en række af sine egne beskyttelsesteknikker, herunder:


BIO-SUPPORT™ er resultatet af Lallemands unikke ekspertise i at vælge den rigtige stamme og dybdegående fermenteringsviden. Denne teknologi kombinerer valget af optimale stammer med naturlig modstand mod mavesyre og galdesalte med en proprietær beskyttelsesteknologi bestående af proteiner og polysaccharider. Alle mælkesyrebakteriestammer produceret af Lallemand Health Solutions er behandlet med denne teknologi, som garanterer optimal beskyttelse fra fremstilling til den hårde passage gennem mave-tarmkanalen.

Hvorfor skal mælkesyrebakterier beskyttes?

Mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, der skal nå tarmen levende i tilstrækkeligt antal. Denne overlevelse er i høj grad forbundet med stammernes karakteristika. Deres naturlige stabilitet er meget vigtig i udvælgelsesprocessen. Derfor har Lallemand Health Solutions dokumenteret overlevelse for alle stammer. Men også produktionsforhold, interaktion med andre ingredienser, opbevaringsforhold og endelig den hårde fordøjelse har en effekt, og der spiller BIO-SUPPORT™ en vigtig rolle.​​

No items found.
Lær mere om maven

Hvorfor det er vigtigt at spise mælkesyrebakterier

Dårlig kost og en livsstil med høj stress udsætter tarmfloraen for store udfordringer. Man ved i dag, at artsrigdommen og mængden af ​​bakterier i tarmfloraen er påvirket af, hvordan vi lever, og hvad vi spiser, og at jo større artsrigdommen i tarmfloraen er, jo bedre modstandsdygtighed har vi over for sygdomme og ubalance.

Lær mere om maven

Det lille barns vigtige tarmflora

Tarmfloraen etableres og udvikles gradvist i forskellige stadier i løbet af disse 1.000 dage. Mangfoldighed og sammensætning af tarmfloraen påvirkes af flere faktorer.

Lær mere om maven

Mikroorganismer och probiotika

Ordet probiotika blev opfundet allerede i 1965, men kommer oprindeligt fra det græske og betyder "for livet". Verdenssundhedsorganisationen WHO har senere defineret ordet og dets betydning...

Lær mere om maven

Sikker overlevelse og patenterede beskyttelsesteknologier

Mælkesyrebakteriers egenskaber og aktivitet afhænger af deres levedygtighed i værtens mave-tarmkanal, hvor de primært virker.

Lær mere om maven

Urolig mave

Forstyrrelser i mave-tarmkanalen - eller "urolig mave" - ​​er desværre et udbredt problem i dag.

Lær mere om maven

Om tarmen og mikrofloraen

Tarmen er grænsen mellem kroppens yder- og inderside og også kroppens vigtigste område for kontakt og udveksling.

Lær mere om maven

Om mælkesyrebakterier

Mikroorganismer findes overalt på jorden og i både mennesker og dyr. I alt vandet, i luften vi indånder og i den mad vi spiser.

Lær mere om maven

Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.

Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.

Lær mere om maven

Karakterisering viser bakteriestammernes særlige egenskaber.

Der findes mange forskellige stammer af fx Lactobacillus acidophilus, men de har ikke alle de samme egenskaber, men påvirker deres miljø på forskellig vis.

Lær mere om maven

Vores producenter

I 1934 blev Institut Rosell grundlagt af mikrobiologen Dr. José Maria Rosell og Dr. Edouard Brochu og står i dag som pionerer for udviklingen af ​​probiotika i verden.