Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.
En dårlig mave, der ikke virker, påvirker vores livskvalitet. Sundhedssiden doktorn.com har undersøgt næsten 3.000 menneskers maveproblemer og undersøgelsen viser, at harmløse, men hæmmende problemer dominerer.
Det har længe været kendt, at godt en million svenskere har problemer med hverdagens maveproblemer og dårlig mave. Udover den ubehagelige følelse, begrænser det også sociale aktiviteter og for nogle kan det være så mærkbart, at man ikke engang gider tage på arbejde på grund af dårlig mave.
To tredjedele har daglige klager
I undersøgelsen af 2.930 personer angav to tredjedele, at de havde daglige problemer med maven. 75 % af problemgruppen var kvinder i alderen 20 – 45 år.
Ballonmave, oppustet, luftig
Det er ikke dramatiske problemer, der dominerer, snarere problemer, der skaber en følelse af ubehag. 3 ud af 4 oplyste, at det hovedsageligt er ballonmave, gas og følelse af oppustet mave, de plages af. Du kan føle, at det er vigtigt at være tæt på et toilet, tøjet passer ikke, som det skal, og det sociale liv er begrænset.
Vigtigt for at hjælpe fordøjelsen
For at undgå ballonmave er det vigtigt at få systemet i balance. En vigtig foranstaltning er at få fordøjelsesenzymerne til at fungere som de skal, da disse er med til at nedbryde maden og gøre passagen så jævn som muligt. Fordøjelsesenzymer produceres i kirtler forskellige steder i fordøjelsessystemet. Kirtlerne findes i munden, maveslimhinden og tyndtarmen. Calcium er et mineral, der bidrager til den normale funktion af fordøjelsesenzymer, mælkesyre og bifidobakterier nedbryder den mad, vi spiser og hjælper også med fordøjelsen. Derfor er LactiPlus MAGE formuleret med en kombination af både calcium og levende mælkesyre og bifidobakterier.
Vedhæftninger i hele tarmen
En lang række levende mælkesyrebakterier og bifidobakterier har mulighed for at binde sig til alle dele af tarmen, da forskellige stammer og slægter trives forskellige steder afhængig af pH-værdi og iltindhold. LactiPlus MAGE indeholder derfor en kombination af forskellige stammer og slægter, kombineret med calcium, som bidrager til, at fordøjelsesenzymer fungerer korrekt.
Hvorfor det er vigtigt at spise mælkesyrebakterier
Dårlig kost og en livsstil med høj stress udsætter tarmfloraen for store udfordringer. Man ved i dag, at artsrigdommen og mængden af bakterier i tarmfloraen er påvirket af, hvordan vi lever, og hvad vi spiser, og at jo større artsrigdommen i tarmfloraen er, jo bedre modstandsdygtighed har vi over for sygdomme og ubalance.
Det lille barns vigtige tarmflora
Tarmfloraen etableres og udvikles gradvist i forskellige stadier i løbet af disse 1.000 dage. Mangfoldighed og sammensætning af tarmfloraen påvirkes af flere faktorer.
Mikroorganismer och probiotika
Ordet probiotika blev opfundet allerede i 1965, men kommer oprindeligt fra det græske og betyder "for livet". Verdenssundhedsorganisationen WHO har senere defineret ordet og dets betydning...
Sikker overlevelse og patenterede beskyttelsesteknologier
Mælkesyrebakteriers egenskaber og aktivitet afhænger af deres levedygtighed i værtens mave-tarmkanal, hvor de primært virker.
Urolig mave
Forstyrrelser i mave-tarmkanalen - eller "urolig mave" - er desværre et udbredt problem i dag.
Om tarmen og mikrofloraen
Tarmen er grænsen mellem kroppens yder- og inderside og også kroppens vigtigste område for kontakt og udveksling.
Om mælkesyrebakterier
Mikroorganismer findes overalt på jorden og i både mennesker og dyr. I alt vandet, i luften vi indånder og i den mad vi spiser.
Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.
Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.
Karakterisering viser bakteriestammernes særlige egenskaber.
Der findes mange forskellige stammer af fx Lactobacillus acidophilus, men de har ikke alle de samme egenskaber, men påvirker deres miljø på forskellig vis.
Vores producenter
I 1934 blev Institut Rosell grundlagt af mikrobiologen Dr. José Maria Rosell og Dr. Edouard Brochu og står i dag som pionerer for udviklingen af probiotika i verden.