< Gå tilbage

Levedygtighed og patenterede beskyttelsesteknikker

Lactiplus Mave, Lactiplus Forte, Lactiplus Kids indeholder alle stammer, som kommer fra Lallemand Health Solutions.

Mælkesyrebakteriernes egenskaber og aktivitet beror på deres livsduelighed i værtens mave-tarm-kanal,hvor de primært har deres funktion.

Vejen fra produktion til tarm er udfordrende, og her skal bakteriestammerne stå imod mange prøvelser. Deres modstandskraft er koblet til flere forskellige faktorer. For at sikre optimal levedygtighed hos mælkesyrebakterierne, både for enkelte stammer og for forskellige sammensætninger, har Lallemand Health Solutions i årenes løb selv udviklet adskillige beskyttelsesteknikker, bl.a.:


BIO-SUPPORT™ er resultatet af Lallemands unikke kompetence i valg af korrekt stamme og dybdegående fermenteringskundskaber. Denne teknik kombinerer udvælgelsen af optimale stammer med naturlig modstandskraft mod mavesyre og galde med en særlig beskyttelsesteknik bestående af proteiner og polysakkarider. Alle de mælkesyrebakteriestammer, som produceres af Lallemand Health Solutions, behandles med denne teknik, hvilket garanterer optimal beskyttelse fra produktion til den strenge vej gennem mave-tarm-kanalen.

Hvorfor har mælkesyrebakterier brug for beskyttelse?

Mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, som skal nå frem til tarmen, levende og i et tilstrækkeligt antal. Denne levedygtighed er sædvanligvis forbundet med stammernes egenskaber. Deres naturlige stabilitet er meget vigtig i udvælgelsesprocessen. Derfor har Lallemand Health Solutions dokumenteret levedygtigheden hos samtlige stammer. Men produktionsforhold, interaktion med andre ingredienser, opbevaringsforhold og til slut den strenge tur gennem fordøjelsen har også en påvirkning, og her spiller BIO-SUPPORT™ en vigtig rolle.

LactiPlus

Læs mere om LactiPlus produktion, egenskaber osv.

Vis alle